ladyviolettdesign.blogg.se

Denna blogg kommer främst handla om mitt nya stora intresse- SÖMNAD, men med en trevlig mix av små inslag från min vardag/familjeliv.

Livspusslet

Det är inte lätt att få ihop livspusslet. Kombinera jobb med flera uppdrag, studier, träning, föreningsliv, barnens aktiviteter, familjeliv och sin hobby. 

Just nu studerar jag på distans vid Stockholms universitet. Jag läser kursen Specialpedagogik 1 med inriktning på utvecklingsstörning på kvartsfart. 

Utöver att arbeta som specialpedagog på två enheter undervisar jag även i två ämnen på gymnasiet. Jag undervisar en Vård och omsorgsprogrammet i 1:a i Specialpedagogik och en 2:a i Etik och människans livsvillkor. Detta är för mig arbetsveckan höjdpunkt. Det är så energigivande att möta dessa reflekterande, kloka och engagerade elever. Blir alldeles varm i kroppen. ❤

Träningen går det si så där med när man ska undvika gym och min förenings träning ligger nere för tillfälle. Någon enstaka löprunda har jag fått till men ingen kontinuitet. 


Barnens brottning ligger för närvarande nere, men Linnéa har börjat i ridskola så mamma Sara har utvecklat måndagsångest. Bävar in för varje gång jag ska rykta, rensa hovar, sadla och tränas häst. 😨 Man kan milt sagt säga att jag inte delar min dotters nyfunna häst intresse men vad gör man inte för sina barn. 
Linnéa simtränar också men där får föräldrar inte vara med under rådande pandemi. 



Med ytterligare en och större Kallax hylla har mitt syrum gått från kaos till ordning. 
Den nyfunna ordningen har väckt liv i sylusten och fokus har legat på att sy upp spillbitar till dockplagg. 

Det var allt för denna gång. 

/Lady Violett