ladyviolettdesign.blogg.se

Denna blogg kommer främst handla om mitt nya stora intresse- SÖMNAD, men med en trevlig mix av små inslag från min vardag/familjeliv.

End off an era....

I helgen har jag varit på sommarsylan och det var första helgen ifrån båda barnen och första gången jag varit ifrån Jonathan i mer än 2 timmar.


Väldigt lärorikt och roligt och trots symaskinsstrul, handmjölkning, värkande bröst och återkomsten av min menstruation blev det lite sytt ändå. 


Min allra första Made by Runi Everydaydress utsågs även till finaste plagget och jag tog hem förstapriset som var...

Skriv inläggstext 

...förstapriset var 4,5 kg tvättmedel så man kan tvätta allt tyg man köper. 😁

Helgens sommarsylan var en bra avslutning på min 14,5 månadsledighet och imorgon vankas åter jobb. 


/Lady Violett 

Tidsoptimist javisst! 😂

Skriv inläggstext 

Hahahaha snacka om att överskatta hur mycket som är rimligt att hinna. Ed under stundande sommarsylan. 😂 Ca: 47 sy projekt var av endast 6 redan påbörjade och endast 12 redan utskurna med en gedigen hög mönster att rita av kan jag med lätthet lämna häften hemma och ändå hålla mig fult sysselsatt med råge. 😅 Måste ha trott att jag skulle vara borta ett par veckor och inte bara en helg. 😜

Bara såååå svårt att sålla bort. 😝

#SommarsylaniLidköping
#Tidsoptimist
#LadyViolettDesign 

Neon tigrar

Älskar matchade set och är så glad att jag fått klart detta set åt Jonathan i läckra Neon tigrar tyget. 😄


Sponsrad med färdigskuren interlock, mudd och matchade tråd av- Erikas syskrins färdigskurna kantband i interlock med matchande mudd i Bright Lime med matchade Güteman mara tråd gifte sig verkligen med Neon tigrar tyget. 😄 Riktigt läcker kombo och härlig färg. Så nu har Jonathan en läcker rivig t-shirt som matchar hans baggyslim jag sydde klart igår. 😀

www.erikassyskrin.se 

http://www.erikassyskrin.se/produkt/paket-muddtrikakantband-bright-lime/

#äkskarmatchandeset