ladyviolettdesign.blogg.se

Denna blogg kommer främst handla om mitt nya stora intresse- SÖMNAD, men med en trevlig mix av små inslag från min vardag/familjeliv.

Ingen massproduktion precis..

På lördag ska jag och en vän stå på marknad och sälja sånt vi sytt. Blev tillfrågad om jag ville vara med för ett par veckor sedan. Idéerna och planerna på vad jag velat/tänkt sy är många men min sytid väldigt begränsad med heltidsjobb, jobbar lite extra i kombination med två barn och man. 


Men denna lilla blygsamma hög kommer få följa med mig på lördag. 


Två mössor med matchande vantar, 9 kaffefilter och 6 par amningsinlägg har jag så gott som knåpat ihop. Har kvar att fästanordning trådar på kaffefilten och så ska dom prismärkas. Ska även skrivs tvättråd info till kaffefiltern och amningsinläggen.

/Lady Violett 

Marknads fötbetedelser

Om allt går som planerat och jag får min semester lördagen den 2/9 så ska jag och en vän stå på marknad ihop och sälja sånt som vi sytt. Så när jag inte jobbar och har fullr upp med mina gullungar försöker jag nu förbereda inför min livs första marknad som försäljare. Några kaffefilter och amningsinlägg har jag hunnit få ihop så här långt men min förhoppning är att hinna sy någon mössa och babyvante med. Idéerna på vad jag hade velat sy och dänga mer oändlig men tiden som vanligt väldigt begränsad.

/Lady Violett 

I did it!!!!

YEAH!!! 😁


Är så jäkla stolt över mig själv! Har sytt mitt första ytterplagg. Överdragsbyxor åt Linnéa i pul tyg med bävernylon förstärkta knän med reflexband och knapphålsresår och allt! 😄 

Nu är det bara att hoppas att dom passar. 😬

/Lady Violett